Residentti Rumpille

Donald Trump, suomalaisittain Rumppi on nyt residentti. En kirjoita hänestä, vaan hänelle. Joitakin neuvoja Rumppi, lukisitko huolellisesti?

Muijia saa hipelöidä, muttei skropeloida. Jos sattuu skropeloimaan, ei siitä pidä levennellä ympäri maailmaa, ne ei sitä diggaa. Ne ei ole niin tasa-arvoisia. Jopa Madonnaa ottaa boltsiin. Yritä ymmärtää. Ne ei ole kuitenkaan samaa kaliiberia kuin me äijät.

Duunareita saa puolustaa, mutta pitää funtsata vähän mitä duunia puolustaa ja mitä ei. Väärästä puolustamisesta seuraa dorkia juttuja. Matskut loppuu maailmasta ja puhdas ilma keuhkoista jos ei hiffaa noita seurausjuttuja. Yritä tajuta, että sä oot nyt aika kovalla pallilla ja siinä mennään aivolohkoilla eikä palleilla. Kun sä mokaat – siis jos sä mokaat – niin se ei heivauta vain noita sun jenkkikavereitasi, vaan meitäkin täällä planeetan syrjäkulmilla. Yritä olla fiksumpi ja saada ne duunarit tekemään jotain sellaista, joka on vähän pidemmälläkin ajanjaksolla kliffaa. Funtsaa planeetanlaajuisesti.

Ja funtsaa vähän tota Obaman reilua ideaa jenkkien terveydestä. Tsiikaa vähän ympärillesi. Paljonko läskikasoja sä näet hiippailevan ulos lähimmästä burgerimestasta? Mieti vähän. Kannattaisko ottaa tosissaan Obaman ideat koko kansan terveydenhoidosta. Ja tsiikaa miten Obama rullaa alas lentsikasta ja lentsikaan. Älä yritä samaa. Sun pitää ensin vähän laihtua ja muuttua notkeammaksi.

Sitten vähän tota ulkopolitiikkaa. Ei silti, ei meitsikään snaijaa siitä kovin paljoa. Mutta sen verran mä voisin luotsata sua, että ota selvää mikä on mikä vaikka voissa paistaisi. Meillä on Härmässä siitä kovan luokan asiantuntijoita. Kysy niiltä, mitä kannattaa tehdä ja puhua. Meidän nykyisellä pressalla on aika paljon tajua noista jutuista. Ota se konsultiksi.

Mä todella toivon, että sä olet kiireiltäsi ehtinyt lukea tämän tähän saakka. Eihän tää nyt niin pitkä stoori ole. Sillä nyt tulee viimeinen ja tärkein neuvo. Pidä perkele näppisi erossa niistä ydinpomminamikoista. Skropeloi muijia vaikka kuinka, mutta älä skropeloi niitä nappuloita, ei edes pitkällä kepillä. Moi.   

ps. Arvoisa lukija, mikäli olet annetuista neuvoista samaa mieltä, menethän sivulle http://unite-the-armies.org ja allekirjoitat siellä esitetyn vetoomuksen